søndag 16. oktober 2011

Byen som aldri slutter å overraske

Mid Term Exams nærmer seg, så i den siste tiden har det blitt ekstra fokus på skole for å sørge for at jeg har oversikt over alt vi har gått igjennom til nå. Allikevel har det blitt hele to turer til Manhattan denne uken, den første på torsdag. Noen venner fra Norge er i Massachussets på utveksling i tre uker, men ettersom et er ganske langt å dra hadde de så langt kun satt av en dag til å dra inn til byen. Ettersom det altså var ganske langt å dra måtte de dra hjem tidlig, så vi måtte vurdere om det i det hele tatt var noe vits i å dra. For vår del hjalp det der i mot da det plutselig ble oppdaget et utbrudd av lus, så siden vi fikk slutte tidlig for å vaske klær, hår og sengetøy dro jeg og Silje i stedet inn til Manhattan for å møte gamle kjente. Vi møtte de på Ground Zero og Wall Street hvor en diger demontrasjon var i gang (Occupy Wall Street). Har aldri sett så mange rare folk på ett sted før (minte oss om Lillestrøm), men alt i alt var det superkoselig!

Fredag var vi på "fest" hos en som går på samme skole, men som har hus i White Plains, et sted i nærheten. Rettere sagt: han bor på skolen, mens foreldrene har kjøpt hus her, noe det faktisk er flere som har gjort. Uansett, koselig var det! Lørdag tok vi bare en liten tur til SoHo, haha, mens søndagen som vanlig ble brukt til lekser.





2 kommentarer:

  1. Fin gjeng, regner med dere skled rett inn der ;)

    Bortsett fra det; dere fikk fri for å vaske sengetøy og hår... regner med at lusa kommer og tar dere da, ettersom dere droppet vaskinga?

    klem <3

    SvarSlett
  2. snill du:)
    tror det gikk fint, jeg!
    <3

    SvarSlett